Препарат за отпушване на канали

Статус
активен
Каталожен №
SOLO
Наличност
В наличност
Ценa:
22.03 лв. с ДДС
Направи запитване
Запитване за Препарат за отпушване на канали
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Катрин Макс ООД информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Функционалност
СОЛО е прахообразен препарат на базата на микроорганизми, ензими и хранителни компоненти, който разгражда и усвоява мазнини, целулоза, нишесте, повърхностно-активни вещества и други. СОЛО е предназначен за уловители на мазнини (ресторанти и столове) и отходни места и тръби (ресторанти, столове и санитарни системи). Препаратът е особено подходящ за хотели, ресторанти, столове на болници, клиники, старчески домове, училища, гимназии, университети, казарми, учреждения. Мазниноуловителите се поставят в ресторанти и столове с цел задържане на излишъка от мазнини да премине в канализацията. Основните проблеми с тях са: нужда от често изпразване, струващо пари и време; залпово преминаване на мазнини в пречиствателната станция и съответно плащане на глоби; натрупване на миризми. Проблемите със запушването и затлачване на отходни тръби са свързани с натрупването на хранителни отпадъци по стените на тръбите . С времето, органичните отлагания се увеличават и промивката на системата с препарати или под налягане не е достатъчна да отстрани отлаганията. Нещо повече, постоянната употреба на химически препарати може да повреди системата и да доведе до нужда от скъп и труден ремонт. Натрупването на органични отлагания води до формиране на неприятни миризми, които не могат да се отстранят по никакъв начин. Как действа СОЛО? СОЛО е на основата на микроорганизми и ензими. Микроорганизмите живеят и се размножават изпол-звайки отпадъците като източник на храна. За целта, те произвеждат ензими, които разрушават слож-ните органични молекули на по-прости, които впоследствие влизат в клетките на микроорганизмите, където и завършва процеса на разграждане. СОЛО включва липази за разграждане на мазнини, протеази за разграждане на протеини (каквито са месото и сиренето), амилази за разграждане на нишесте (основен компонент в картофите, хляба и ориза), целулази за разграждане на целулозните влакна на плодове и зеленчуци. Предимства на СОЛО:  Съкращава броя изпразвания на мазниноуловителя, като след няколко месечна третировка отпада напълно нуждата от почистването му  Премахва миризмите!  Действително разграждане на мазнините вместо пропускането им в канализацията  Предпазва от затлачване и „връщане" на канализацията  Природен продукт без абсолютно никакво съдържание на сода или киселина; безопасен за тръби и мазниноуловители  Напълно екологично чист продукт, подпомагащ ефективността на цялостната система за обработка на отпадъците Указания за употреба при мазниноуловители: Изпразнете уловителя. За начало, добавете 3 (три) пакета направо в уловителя (при обем 1 м3 ) За регулярна поддръжка, дозировката зависи от броя хранения на ден: До 250 порции/ ден: 1 пакет СОЛО/седмично 250 - 500 порции/ ден: 2 пакета СОЛО/седмично Над 500 порции/ ден: 3 пакета СОЛО/седмично Указания за употреба при отходни тръби:
За отпушване и предпазване от запушване или неприятна миризма, добавете по 1 (една) опаковка на всеки 2 (две) денонощия през първата седмица, по 1 (една) опаковка на всеки 4 (четири) денонощия през втората седмица. След този период, добавяйте по 1 (една) опаковка на всяка седмица. Разтворете в леко топла вода за 5-7 мин. (Снимка 1.), оставете да престои 10-15 мин. за активиране на компонентите и излейте направо в мивката, коритото или каналната решетка. Един пакет е достатъчен за 3 (три) канални решетки или мивки.
Опаковка:
Разтворими във вода пакетчета от по 200 гр.
Съхранение и безопасност:
Съхранявайте в студено и сухо помещение. Избягвайте инхалиране. Избягвайте достъп до очите. Не пое-майте през устата. Измивайте ръцете обилно с вода и сапун след работа.
Други БИОЕНЗИМНИ ПРЕПАРАТИ ЗА СЕПТИЧНИ ЯМИ